Μερικές συμβουλές για έναν επιτυχημένο γάμο

Μπορεί παραδοσιακά να λέμε ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν ονειρευτεί το γάμο τους από μικρές – άλλες παραμυθένιο, άλλες παραδοσιακό, άλλες απλό και οικογενειακό – όμως στις μέρες μας πλέον βλέπουμε ότι αρκετοί άντρες συμμετέχουν με χαρά στην οργάνωση του γάμου τους . Γι’ αυτό, λοιπόν, θα σας δώσω μερικές συμβουλές, ώστε το αποτέλεσμα του γάμου σας να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα.

Αρχικά, ένας επιτυχημένος γάμος με όσο το δυνατό λιγότερο άγχος είναι ο οργανωμένος γάμος. Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι θα ήταν καλό να αποφασίσει αρκετά νωρίτερα την εποχή που θα γίνει ο γάμος, το είδος αυτού, αν δηλαδή θα είναι ανοικτός ή κλειστός και, φυσικά, το budget που θέλουν να κινηθούν.

Αφού αποφασιστούν αυτά, σειρά έχει το ύφος του γάμου. Ρομαντικοί, ρουστίκ, πολυτελείς, στην πόλη, στο χωριό, στην παραλία, στο δημαρχείο. Είναι βασικό, ο γάμος να αντικατοπτρίζει τις προσωπικότητες του ζευγαριού. Το πρώτο μέσο, στο οποίο γίνονται οι πρώτες αναζητήσεις είναι το διαδίκτυο. Επειδή, όμως, οι εικόνες και οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι άπειρες και πολλές φορές εξιδανικευμένες, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται μονάχα ως ιδέες και να προσαρμόζονται στις επιθυμίες του ζευγαριού.

Εκ των πραγμάτων, ένας γάμος, όπως και κάθε είδους εκδήλωση, έχει πολλά σημεία, τα οποία πρέπει κανείς να σκεφτεί. Η συμβουλή μου είναι «όσο πιο απλά, τόσο πιο όμορφα». Κι επειδή ο ελεύθερος χρόνος ενός σύγχρονου ζευγαριού είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, η βοήθεια μιας event planner μπορεί να φανεί πολύτιμη στη διοργάνωση του γάμου. Εφόσον εμπιστευτείτε το γούστο και τις ιδέες της, η ίδια θα αναλάβει απ’ την αρχή ως το τέλος την εκδήλωση του γάμου σας.

Η διεκπεραίωσή του μπορεί να φαντάζει ατελείωτη, η ίδια η μέρα του γάμου, όμως, διαρκεί μόνο λίγες ώρες, οι οποίες περνούν σαν νερό. Γι’ αυτό, λοιπόν, απολαύστε την κάθε στιγμή του με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε να βγάλετε πολλές πολλές φωτογραφίες, διότι αυτές είναι που μένουν για να θυμίζουν πόσο μοναδική ήταν εκείνη η μέρα για εσάς και το άλλο σας μισό.

Όποιο και να είναι το ύφος του γάμου που θα επιλέξετε, η μέρα εκείνη ανήκει σε εσάς! Με την αγάπη σας, τη λάμψη σας και την καλή σας διάθεση, εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να περάσετε ένα αξέχαστο πάρτυ!

Η ώρα η καλή,
Παυλίνα