Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα το λαγουδάκι | 31.10.2021

Φθινόπωρο ίσον ζεστό πορτοκαλί, πράσινο της ελιάς, ελαφρώς γκρι ουρανός. Ή ακόμη και δάση με πεσμένα φύλλα, ζωάκια, κολοκύθες. Όλες αυτές οι εικόνες ήταν η έμπνευσή μας για τη θεματολογία της βάπτισης του μικρού Κωνσταντίνου. Το μυστήριο τελέστηκε στο Λιτόχωρο Πιερίας στην κεντρική εκκλησία του χωριού με θέα το επιβλητικό βουνό του Ολύμπου.

Η manousenia.design σχεδίασε τον πιο γλυκό λαγό, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο candy table περιτριγυρισμένος από όμορφα φθινοπωρινά στοιχεία.

Ένα εντυπωσιακό στεφάνι από γυψοφύλλη “αγκάλιαζε” σαν ομπρέλα το τραπέζι, ενώ παχύφυτα και αγριολούλουδα κοσμούσαν τις εντυπωσιακές τούρτες.

Τα γλυκά της sugar.loo_ – μπισκότα, cupcakes και choco pops- για άλλη μια φορά ήταν αριστούργημα. Οι μίνι κολοκύθες από ζαχαρόπαστα έμοιαζαν σαν αληθινές και οι λεπτομέρειες στα μπισκότα έδωσαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Οι μπομπονιέρες ήταν χάρτινα κουτάκια και τα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους ήτανε πάνινες τσαντούλες ,ενώ είχε τυπωθεί σε αυτά το βασικό concept της βάπτισης, το λαγουδάκι.

Λατρέψαμε το αποτέλεσμα της διακόσμησης που μας θύμισε σελίδες παιδικού παραμυθιού 🙂

Event planning & decoration: frou.frou stories

Sweets: Sugar_Loo (Instagram account: sugar.loo_)

Padelis Patisserie, Κατερίνη (Instagram account: padelispatisserie)

Florals and pumpkins: Ampari Anastasia (Instagram account: a.ampari)

Φωτογράφος: Γιώργος Κοντσίδης (Instagram account: george_koun)

Graphics and christening favors: Manousenia (Instagram account: manousenia.design)

Γράφει για το frou.frou stories η Ελένη Γεωργοπούλου