Αγορίστικη βάπτιση με θέμα τη ζέβρα

Το candy table με θέα το πανέμορφο Σέλι

Στο Σέλι, μέσα στη δροσιά του δάσους, βαφτίστηκε ο μικρός Γιάννης. Το θέμα που επιλέξαμε ήταν η ζέβρα κι έτσι το προαύλιο της Εκκλησίας θύμισε σαβάνα της Αφρικής.

Όμορφα λουλούδια σε γήινες αποχρώσεις στόλισαν το candy table. Pampas, ζέρμπερες, ορτανσίες και τροπικά φύλλα έδεσαν μεταξύ τους σε μια απίθανη ανθοσύνθεση.

Σοκολατένια γλυκά, ατομικές lemonpie, ευφάνταστα μπισκότα και μια τούρτα στα χρώματα της ζέβρας προσφέρθηκαν στους καλεσμένους. Δίσκοι και βάζα από το κατάστημα Spitico συμπλήρωσαν την ethnic διακόσμηση.

Μόλις τελείωσε το μυστήριο, ακολούθησε κέρασμα νόστιμων επιλογών finger food. Για τους μικρούς φίλους του νεοφώτιστου, στήσαμε ένα kids’ corner από παλέτες και μαξιλαράκια για να γευματίσουν. Αμέσως μετά πέρασαν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους φτιάχνοντας κατασκευές από οικολογικές πλαστελίνες.

Η μεγάλη χάρτινη ζέβρα και τα εντυπωσιακά μπαλόνια, χαρακτηριστικά στοιχεία της διακόσμησής μας, χρησίμευσαν ως backround για τις πιο πρωτότυπες αναμνηστικές φωτογραφίες των καλεσμένων του μικρού Γιάννη.

Event planning & decoration: frou.frou stories

Sweets: Μαρία Κόγια (Instagram account: makogiastories)

Ανθοστολισμός: Zelos Flowers ( Instagram account: zelos_flowers)

Φωτογράφος: Γιώργος Κοντσίδης (Instagram account: george_koun)

Μπαλόνια: Blow Balloons, Θεσσαλονίκη

Φυτικές πλαστελίνες: Bluberry Natural Playdough (Instagram account:  bluberry_kidsroom)

Γράφει για το frou.frou stories η Ελένη Γεωργοπούλου