Η βάπτιση του Ευθύμη με θέμα τα Παιδάκια του Κόσμου

Η βάπτιση του Ευθύμη πραγματοποιήθηκε στο τέλος του καλοκαιριού στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης σ’ έναν υπέροχο χώρο γεμάτο πλατάνια.

Το θέμα μας ήταν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό μιας και κινηθήκαμε γύρω από την ιδέα « Παιδιά του Κόσμου». Μέσα από τη διακόσμηση του candy table θελήσαμε να περάσουμε το μήνυμα ότι όλα τα παιδάκια του κόσμου, σε κάθε γωνιά της γης, είναι ίσα και δικαιούνται μια τρυφερή αγκαλιά.

Η εταιρεία e-bachelor μέσα από τα γραφιστικά της και τα μπαλόνια μάς βοήθησε να απεικονίσουμε ακριβώς αυτή την ιδέα. Μια χάρτινη σφαίρα με τον παγκόσμιο χάρτη, ο πλανήτης Γη πάνω στα μπαλόνια, οι βεντάλιες για τους καλεσμένους και το βιβλίο των ευχών ήταν όλες καλαίσθητες δημιουργίες που παρουσιάζαν παιδάκια όλων των φυλών.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και τα γλυκά μας στο candy table. Τα μπισκότα με παιδάκια διαφορετικών χωρών και η τούρτα με την παγκόσμια σφαίρα ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, ενώ σε μπλε και λευκά χρώματα ήταν τα υπόλοιπα γλυκά μας, macaron, cupcakes και ατομικά γλυκάκια.

Το εντυπωσιακό μας μοναστηριακό τραπέζι στολίστηκε από δύο υπέροχες ανθοσυνθέσεις που επιμελήθηκε το ανθοπωλείο Zelos Flowers.

Οι μπομπονιέρες για τους μικρούς καλεσμένους του νεοφώτιστου ήταν πρωτότυπα ποτηράκια λάμπας γεμάτα με πολύχρωμα σοκολατένια κουφέτα, ενώ για τους μεγάλους είχε σταλεί μια customized κούπα μαζί με το προσκλητήριο της βάπτισης.

Λατρέψαμε αυτό το τόσο όμορφο event με τα ζωηρά χρώματα και τις αισιόδοξες εικόνες του.

Event planning & decoration: frou.frou stories  

Ανθοστολισμός: Zelos Flowers (Instagram account: zelos_flowers) 

Sweets: Sugar_Loo (Instagram account: sugar.loo_)

Papillon Colore (Instagram account: papilloncolore)

Παρφέ Ζαχαροπλαστείο, Θεσσαλονίκη

Γραφιστικά: ebachelor.gr (Instagram account: ebachelor.gr)

Γράφει για το frou.frou stories η Ελένη Γεωργοπούλου