Η βάπτιση της Ιωάννας με θέμα τον “Καρυοθραύστη”

Η ιστορία του Καρυοθραύστη είναι πολύ γνωστή σε όλους μας και συνδεδεμένη με τη γιορτή των Χριστουγέννων. Οι μελωδίες που ακούγονται στο μπαλέτο μας φέρνουν στο μυαλό παραμυθένια σκηνικά, ζαχαρωτά με άχνη ζάχαρη και παιδικά παιχνίδια. Με αφορμή όλες αυτές τις υπέροχες εικόνες στήσαμε τη βάπτιση της μικρής Ιωάννας.
Βασικό χρώμα για το candy table αποτέλεσε το ροζ. Ένας ροζ Καρυοθραύστης πλαισιώθηκε από μπαλαρίνες και ποντικάκια. Η σχολή εικαστικών, El Greco, έβαλε τη δική της πινελιά ζωγραφίζοντας πινακάκια που απεικόνιζαν τις παραπάνω φιγούρες. Πινακάκια που τώρα κοσμούν το κοριτσίστικο δωμάτιο της μικρής Ιωάννας.
Τα γλυκά της sugra_loo, μπισκότα, macaron, cupcakes και γλειφιτζούρια, όπως πάντα λαχταριστά, καλύπτονταν από ζαχαρόπαστα με σχέδια εμπνευσμένα από τη θεματολογία της βάπτισης.
Τα λουλούδια που στόλισαν το τραπέζι, αλλά και την εκκλησία ήταν μπουκετάκια από baby pink ορτανσίες και εκρού τριαντάφυλλα.
Οι μπομπονιέρες για τους μικρούς φίλους της Ιωάννας ήταν μικροί ξύλινοι καρυοθραύστες, ενώ για τους μεγάλους χάρτινες ζωγραφισμένες συσκευασίες που περιείχαν σοκολατένια κουφετάκια. Και οι δύο επιλογές ήταν από το Χαμόγελο του Παιδιού, ενισχύοντας έτσι το υπέροχο έργο του Οργανισμού.

Απολαύστε αυτή την παραμυθένια βάπτιση μέσα από το φωτογραγικό υλικό του Γιώργου Κοντσίδη.

Event planning & decoration: frou.frou stories

Ανθοστολισμός: Σταύρος Σαλαμανιώτης (Instagram account: salamaniotisstavros) 

Sweets: Sugar_Loo (Instagram account: sugar.loo_)

Ζωγραφιές: El Greco Εικαστικό Εργαστήρι (Instagram account: el_greko_texnes)

Φωτογράφος: Γιώργος Κοντσίδης (Instagram account: george_koun

Γράφει για το frou.frou stories η Ελένη Γεωργοπούλου