Καλοκαιρινός γάμος με ρομαντικό chic στυλ | Βίκυ & Στέργιος

“There is beauty in simplicity”

Ένας ρομαντικός με chic στυλ γάμος με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το ασημί.

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Παντρευτήκαμε στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια, στις 2 Ιουνίου. Θέλαμε να παντρευτούμε καλοκαίρι. Τα χρώματα του γάμου μας ήταν το λευκό και το ασημί. Υπήρχε αρκετό πράσινο χρώμα από τα λουλούδια. Το στυλ του γάμου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ρομαντικό και chic. Από τη διακόσμηση μου άρεσε πολύ το δοκάρι που τοποθετήθηκε εκεί που με περίμενε ο γαμπρός, στα σκαλιά της εκκλησίας, και είχε λευκά υφάσματα και λουλούδια.»

«Η συμβουλή μου σε μια νύφη που τώρα σχεδιάζει το γάμο της είναι να είναι ήρεμη και να απολαύσει τις στιγμές που είναι μοναδικές. Εγώ ξεκίνησα την οργάνωση από νωρίς. Είχα πολύ μεγάλη βοήθεια από τη μαμά και την αδερφή μου και έτσι όταν πλησίαζε ο γάμος ήμουν ήρεμη.»

«Η αγαπημένη στιγμή του γάμου μας ήταν όταν οι γονείς και η αδερφή μου με παράδωσαν στο γαμπρό, ο οποίος κατέβηκε τα σκαλιά για να με παραλάβει. Για τη νυφική μου ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ επέλεξα λευκές παιώνιες και πρασινάδα.»

Με τα παιδιά από το πρώτο ραντεβού μας αποφασίσαμε το ύφος του γάμου. Κινηθήκαμε σε γήινες αποχρώσεις αυτές του λευκού και γκρι-λαδί ενώ προσθέσαμε και ασημί λεπτομέρειες που έδωσε ένα glamorous αποτέλεσμα.

Το candy table περιελάμβανε διάφορα γλυκίσματα από παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία της περιοχής για να κεραστούν οι καλεσμένοι του ζευγαριού.

Σας εύχομαι να είστε πάντα τόσο αγαπημένοι όπως εκείνη τη μέρα και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την άψογη συνεργασία μας.

Φιλικά,
Παυλίνα, frou.frou stories

Wedding Planner: Frou.Frou stories
Νυφικό: Rosa Clara Οίκος Νυφικών 17, Place Vendome
Νυφικά Παπούτσια: Kehagiopoulos
Κοστούμι Γαμπρού: Instante Men’s Fashion
Νυφικό Χτένισμα: Maria’s Hair Salon
Δεξίωση Γάμου: Αλεξάνδρειο Μέλαθρον
Τούρτα Γάμου: Παρφέ Ζαχαροπλαστείο