Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα τον κάκτο ~ 02.10.2021

Στο Πόρτο Ράφτη Αττικής δίπλα στη θάλασσα τελέστηκε η βάπτιση του μικρού Δημήτρη. Επιλέξαμε χρώματα φθινοπωρινά μιας και μόλις είχε μπει ο Οκτώβριος.

Το τραπέζι της βάπτισης έγινε στο beach bar Nakal State of Mind, μεταξύ λίγων καλών φίλων και συγγενών. Το Nakal είναι ένας ιδιαίτερα όμορφος χώρος με διακοσμητικά στοιχεία από εξωτικούς προορισμούς. Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε το θέμα του “κάκτου”, ώστε η δική μας διακόσμηση να δέσει άψογα με το περιβάλλον.

Το candy table στήθηκε στην είσοδο για να “καλωσορίζει” τους καλεσμένους και χρησιμοποιήθηκε και ως backround για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τα γλυκά που προσφέραμε, macaron, cupcakes, choco pops και μπισκότα σε αποχρώσεις πράσινες, μπεζ και πορτοκαλί, είχαν σχήμα κάκτων και ορισμένα σχημάτιζαν και το μονόγραμμα του ονόματος του νεοφώτιστου.

Εντυπωσιακές ήταν οι ανθοσυνθέσεις που δημιούργησε για εμάς το ανθοπωλείο Sarris Flowers. Παχύφυτα, φύλλα φραγκοσυκιάς, pampas και πολύχρωμα αγριολούλουδα στόλισαν το candy table, τα τραπέζια ως centrepieces, αλλά και την κολυμπήθρα στην εκκλησία. Το πλαίσιο που περιέβαλε το τραπέζι με τα γλυκά στολίστηκε από μια ευφάνταστη σύνθεση από χρωματιστά φύλλα γιούκας και pampas.

Όλα τα γραφικά σχεδίασε η Manousenia εμπνευσμένη από τη θεματολογία μας. Προσκλητήρια, κουτάκια μπομπονιέρας, αλλά και τα παιδικά δωράκια που ήταν μπλοκ ζωγραφικής με ξυλομπογιές, είχαν πάνω τυπωμένο το λογότυπό μας. Για τους μικρούς καλεσμένους του Δημήτρη φτιάξαμε, επίσης, customised ξύλινα κακτάκια- κρεμάστρες.

Η ατμόσφαιρα που γέμισε χαμόγελα και ευχές για τον νεοφώτιστο, όπως επίσης και ο ξεχωριστός χώρος πάνω στη θάλασσα, έκαναν τη μέρα αυτή να μείνει αξέχαστη σε όλους μας.

Event planning & decoration: frou.frou stories

Sweets: Sugar_Loo (Instagram account: sugar.loo_)

Ανθοστολισμός: Sarris Flowers (Instagrma account: sarrisflowers)

Φωτογράφος: Phosart Photography ( Instagram account: phosart.photography)

Graphics and christening favors: Manousenia (Instagram account: manousenia.design)

Christening favors: frou.frou stories

Βαπτιστικά ρούχα: Dreamwish Baptism (Instagram Account: dreamwish_baptism)

Γράφει για το frou.frou stories η Ελένη Γεωργοπούλου