Φθινοπωρινός γάμος στο νησί της Ρόδου | Γιάννης & Σοφία

Στη διαχρονικά όμορφη Ρόδο, κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, όπου αναδεικνύεται η ομορφιά της περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, ο Γιάννης και η Σοφία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Φίλοι και συγγενείς ταξίδεψαν στον τόπο καταγωγής της Σοφίας για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή τη σημαντική μέρα.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στη γραφική παραλία της Λίνδου, Άγιος Παύλος, στο ομώνυμο εκκλησάκι. Η νύφη έφτασε στην αγκαλιά του γαμπρού δια θαλάσσης με καραβάκι. Μια έκπληξη για όλους που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμό.

Ο στολισμός στο χώρο της Εκκλησίας ήταν πλούσιος και πολύ κομψός. Ανθοσυνθέσεις με βασικό λουλούδι το τριαντάφυλλο στο χρώμα του σάπιου μήλου, εξωτικά φύλλα γιούκας και αέρινα pampas στόλισαν την είσοδο της Εκκλησίας και τον περιβάλλοντα χώρο. Η ανθοδέσμη της νύφης, εντυπωσιακή και αυτή αποτελείτο από τα ίδια λουλούδια, ενώ ξεχωριστή την έκαναν οι παιώνιες. Άνθη που προσδίδουν πάντα μια επιπλέον πολυτέλεια.

Για το στήσιμο του candy table, το περιβάλλον, στο οποίο πραγματοποιείται η κάθε εκδήλωση, αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμένα. Στη Λίνδο είχα μπλε πολύ μπλε γύρω μου και μια μοναδική θέα. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην έχουμε μπλε στοιχεία στο τραπέζι. Η τούρτα στα χρώματα της θάλασσας, τα cupcakes σε σχήμα μπλε τριαντάφυλλου και τα μπισκοτάκια που θύμιζαν «κόσμημα» του βυθού ήταν μερικά από τα κεράσματα για τους καλεσμένους.

Μικρά μπουκετάκια μέσα σε βαζάκια, αλλά και πολύχρωμα αποξηραμένα φρούτα έδωσαν χρωματική ένταση στο τραπέζι. Το ρύζι το τοποθετήσαμε μέσα σε γυάλινους σωλήνες, ενώ κουφέτα σε σχήμα βότσαλου γέμισαν τις φοντανιέρες.

Η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο roof garden του Amathus Beach Hotel Rhodes στην περιοχή της Ιξιάς. Τα τραπέζια των καλεσμένων προσεγμένα και λιτά με ένα ατμοσφαιρικό κεράκι στη μέση της κάθε ροτόντας. Οι μπομπονιέρες ήταν αρωματικά μπουκαλάκια με στικ, ενώ μέσα σε χάρτινα κουτάκια προσφέρονταν στους καλεσμένους τοπικά γλυκά της Ρόδου, όπως είναι τα περίφημα μελεκούνια. Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι και χορό.

Ήταν ένας μοντέρνος γάμος, αλλά παράλληλα είχε και αρκετά παραδοσιακά στοιχεία.

Γιάννη και Σοφία, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Να ζήσετε!!

Με αγάπη,
Παυλίνα

Ανθοστολισμός: Narkissos Theater Flower, Ρόδος
Γλυκά: Zaharenia cakes
Κουφέτα: Hatziyiannakis Dragees S.A.
Φωτογράφος: https://www.mkourti.com